Välkommen!

av Martin Nyström
Publicerad måndag 10 augustii 2015

Det var vid påsktiden 2007 som jag debuterade som bloggare på Dagens Nyheter. Tyckte att just den helg som firar återfödelsen kändes rätt för att starta ett skrivande där jag aldrig behövde sätta punkt. Utan där varje inlägg, precis som i tecknade serier, avslutas med ett: ”Fortsättning följer”.

När jag hösten 2008 stängde ner min blogg lovade jag läsarna i mitt sista inlägg att återkomma någon gång i framtiden. Och nu när jag fått en egen hemsida som plattform är det alltså dags. I mitten av augusti då man kan tumla runt som sälar i den sprakande marelden under en stjärnklar himmel och inte veta vad som är däruppe och där nere. Då allt bara glimmar, glittrar och lyser runtomkring en.

Mycket har hänt i mitt liv sedan 2008 även om jag mer och mer känner mig som den jag alltid har varit. En obotlig romantiker. Därför är det inte omöjligt att det även här kommer att dyka upp sådant som rör familjen, kärleken och naturen. Erfarenheter och intryck som omvandlar oss. Som lär oss att se och höra och känna på nya sätt.

Varmt välkommen till denna blogg där jag kommer att söka efter det i musiken och i livet som starkast förnyar och förflyttar oss.